Bestelling klaar?

Stuur uw klanten een service SMS!

Over Ons

SMS Service Center is een online SMS Service dienst voor het MKB. Met SMS Service Center is het zeer eenvoudig om uw klanten een Service SMS te sturen. Fietsenmakers, kledingdrukkers, autobedrijven en tal van andere organisaties zetten SMS Service Center in om klanten op de hoogte te houden van bijvoorbeeld de status van een reparatie of een bestelling.

SMS Service Center is een betrouwbare klantvriendelijke online sms service

SMS is een zeer betrouwbare en klantvriendelijke vorm van communiceren met uw klanten. Doordat u geen voicemails meer hoeft in te spreken of talloze pogingen moet ondernemen om uw klant op de hoogte te stellen van de status van zijn of haar bestelling bespaart u tijd en geld uit.

  • SMS Service Center is ontwikkeld om organisaties bij de dagelijkse werkzaamheden te ontlasten
  • Een Service SMS is een eenvoudig en kostenefficiënt middel om op een klantvriendelijke wijze informatie te verzenden
  • Het versturen van een Service SMS maakt het inspreken van voicemails en nabellen van klanten overbodig

Wat?

SMS Service Center is een online service waarmee u op een eenvoudige manier Service SMS berichten naar uw klanten kunt sturen. U koopt de credits in die u nodig heeft, u zit dus niet vast aan een abonnement.

Hoe?

Wanneer u een account heeft aangemaakt en uw SMS tegoed heeft opgewaardeerd kunt u online (gestandaardiseerde) SMS berichten versturen met één druk op de knop.

Waarom?

SMS Service Center is ontstaan uit de behoefte om klanten op een snelle, eenvoudige, professionele en klantvriendelijke manier in te lichten over de status van hun bestelling.