Bestelling klaar?

Stuur uw klanten een service SMS!

Uitleg

SMS Service Center is een online service waarmee u op een eenvoudige manier Service SMS berichten naar uw klanten kunt sturen zonder abonnement. Op deze pagina vindt u de meest gestelde vragen over het gebruik van SMS Service Center.

Ik wil een account aanmaken om SMS berichten te versturen. Hoe doe ik dat?

Via de registratiepagina kun je een account aanmaken op SMS Service Center

Welke gegevens zijn nodig om een Account aan te maken op SMS Service Center?

Wij vragen u tijdens de registratie om een e-mailadres en een wachtwoord, wanneer u dit wachtwoord vervolgens bevestigt kunt u uw account registreren. U ontvangt direct een e-mail om het registratieproces af te ronden. In uw account kunt u vervolgens uw profielgegevens aanvullen.

Help! Ik kan niet inloggen of ik ben mijn wachtwoord vergeten. Wat moet ik doen?

Wanneer u niet kunt inloggen of uw wachtwoord bent vergeten, kunt u een nieuw wachtwoord aanvragen. Dit wachtwoord wordt naar het bij SMS Service Center bekende e-mailadres gestuurd. Ga naar deze pagina om een nieuw wachtwoord aan te vragen.

Ik wil mijn gegevens wijzigen, hoe kan ik dit doen?

Log in op SMS Service Center, op uw profielpagina kunt u uw gegevens wijzigen

Kan ik als particulier ook gebruik maken van SMS Service Center?

Jazeker, ook voor particulieren, verenigingen en stichtingen is het mogelijk om SMS berichten via SMS Service Center te verzenden

SMS Berichten versturen

Uit hoeveel tekens mag een SMS bericht bestaan?

Een SMS bericht bestaat uit maximaal 160 tekens.

Kan ik zelf de verzendnaam van het SMS bericht bepalen?

Dat kan, u kunt een verzendnaam instellen. Deze verzendnaam mag maximaal 11 tekens lang zijn (spaties zijn niet toegestaan). Helaas is het niet mogelijk om een langere verzendnaam in te stellen. Het protocol waarmee SMS berichten worden verstuurd staat helaas geen langere verzendnamen toe.

Is het mogelijk om de verzending van SMS berichten in te plannen?

Jazeker, u kunt SMS berichten voor verzending inplannen door een datum en een tijd in te stellen.

Kan iedereen SMS berichten ontvangen?

Iedereen met een mobiel telefoonnummer kan een SMS bericht ontvangen. Voor het ontvangen van een SMS bericht is geen aparte applicatie nodig.

Is mijn SMS bericht wel aangekomen?

U kunt dit achterhalen door in uw account uw verzonden berichten te bekijken. Per bericht wordt aangegeven wat de status is. Wanneer deze status op afgeleverd staat dan is het SMS bericht ontvangen.

Kan ik een standaard bericht instellen?

U kunt templates aanmaken wanneer u bent ingelogd op uw account. Het is mogelijk om één van deze templates in te stellen als standaard template.

Ik wil SMS berichten verzenden vanuit mijn eigen applicatie, is dit mogelijk?

SMS Service Center beschikt over een goed gedocumenteerde API, hiermee kunt u uw applicaties koppelen aan SMS Service Center. Heeft u hier hulp bij nodig? Neem contact met ons op voor meer informatie en een offerte.

Wat?

SMS Service Center is een online service waarmee u op een eenvoudige manier Service SMS berichten naar uw klanten kunt sturen. U koopt de credits in die u nodig heeft, u zit dus niet vast aan een abonnement.

Hoe?

Wanneer u een account heeft aangemaakt en uw SMS tegoed heeft opgewaardeerd kunt u online (gestandaardiseerde) SMS berichten versturen met één druk op de knop.

Waarom?

SMS Service Center is ontstaan uit de behoefte om klanten op een snelle, eenvoudige, professionele en klantvriendelijke manier in te lichten over de status van hun bestelling.